LOVITURĂ DURĂ pentru Liviu Dragnea în Parlament! Operațiunea „PERSONAJUL VENINOS”, BLOCATĂ în Comisia de Apărare. DECIZIE în cazul șefului SPP!

Preşedintele Comisiei pentru Apărare din Senat, liberalul Marcel Vela, a declarat, vineri că în prezent nu există elemente constitutive pentru a-l audia pe şeful SPP, Lucian Pahonţu. Reamintim că, în ultima perioadă, liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut mai multe comentarii la adresa şefului SPP, Lucian Pahonţu, acuzându-l că se implică în politică. Ultima relatare legată de Pahonţu a fost făcută de Dragnea luni seara, după învestirea Guvernului Dăncilă, șeful PSD susținând că Pahonțu ar fi pus la cale ”execuția” sa.

Nu avem în acest moment elemente constitutive pentru o astfel de audiere”, a susţinut Vela, potrivit mediafax.ro.

„Este un coleg de-al nostru, Paul Stănescu – probabil că de aia are şi probleme acum sau poate că este o simplă coincidenţă – el a spus în mai multe întâlniri publice în ţară, la întâlniri ale CExN, că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu care a spus că nu vorbeşte în numele dumnealui – eu cred că vorbea doar în numele dumnealui – şi a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi că dumnealui să stea deoparte că o sa fie protejat şi chiar o să ajungă preşedintele partidului”, a relatat Dragnea la Antena 3.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, că a transmis încă de luni seara că nu vrea să beneficieze de protecţia ofiţerilor SPP, urmând să îndeplinească ”formalităţile legale în acest sens”.

Codrin Ștefănescu a comentat  și el, acum câteva zile, această hotărâre, susținând că decizia este una firească, deoarece „în loc să asigure siguranța unor demnitari, se ocupă cu monitorizarea și spionarea unor demnitari”. Reamintim că și Liviu Dragnea a declarat luni seara că Lucian Pahonțu, șeful SPP, urma să-l ”execute” undeva prin luna martie.

Sursa: http://evz.ro/decizie-dragnea-sef-spp.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.