Mai ceva ca… Spiderman, dar unul abătut și trist! Primele imagini cu românul care a încercat să deschidă uşa unui avion în timpul zborului!

Tulburat şi incoerent, tânărul le spune celorlalţi călători că nu mai vrea să trăiască. Pasagerul care a reuşit să îl imobilizeze pe individ a stat de vorbă cu reporterii Observator şi a dezvăluit detalii dramatice din timpul operaţiunii.

Bărbatul care a încercat să forţeze uşa de urgenţă are 25 de ani şi este din Bacău. A fost reţinut de poliţie imediat ce avionul a aterizat. Iulian Bodolică a ajuns şi el la poliţie, ca martor. Acolo l-a întâlnit pe tatăl tânărului, care aştepta la aeroport.

„De ce ai vrut să tragi de uşa asta de aici?

Pentru că nu mai pot să trăiesc”: sunt numai câteva dintre „motivațiile” tânărului care era decis să își încheie socotelle cu viața.

Tânărul a fost evaluat şi de o echipă medicală, după ce a fost interogat de poliţişti. Specialiştii în aviaţie spun că deschiderea uşii de urgenţă ar fi creat turbulenţe în avion, însă n-ar fi pus în pericol vieţile pasagerilor.

Sursa: https://a1.ro/news/social/mai-ceva-ca-spiderman-dar-unul-abatut-si-trist-primele-imagini-cu-romanul-care-a-incercat-sa-deschida-usa-unui-avion-in-timpul-zborului-id753740.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.