Mălin Bot, reținut de jandarmi: „Am fost bruscat, am fost lovit”

Mălin Bot a fost ridicat de jandarmi în momentul la protestul din Piaţa Victoriei pentru a fi dus la secţia de poliție pentru a fi legitimat.

Mălin Bot. Anunțul a fost făcut de Mălin Bot pe pagina sa de socializare.

„Sunt reținut abuziv în mașina Jandarmeriei. Am cartea de identitate și m-au luat sub pretextul că nu vreau să mă legitimez, ceea ce este o minciună”, a spus Mălin Bot

Mălin Bot. „Au rupt steagul NATO. M-au bruscat, m-au lovit. Am să merg direct la IML de aici. Am fost bruscat, am fost lovit de către forțele Jandarmeriei. Nici nu m-au lăsat să intru în Piață. M-au așteptat cu mascații. Drepturile mele sunt încălcate”, spune acesta, într-un LIVE din maşina Jandarmieri, pe pagina sa de Facebook.

Câteva mii de protestatari sunt la această oră în fața Guvernului, iar numărul acestora continuă să crească. Mai multe străzi din zona Palatului Victoria au fost închise. Românii s-au mobilizat pe retelele de socializare şi vin tot mai mulţi în Piata Victoriei, pentru a protesta față de modificarea Codurilor penale, dar și față de „acţiunile antidemocratice” ale PSD-ALDE. Sloganul protestului este ,,Vrem Europa, nu dictatură!”. Au fost si citeva momente tensionate între jandarmi si manifestanți.

Sursa: https://www.realitatea.net/malin-bot-protest-piata-victoriei-jandarmi_2147574.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.