Manelist de top, terorizat de cămătari! „Mi-e teamă pentru familia mea!”

Un manelist celebru, fiul al unui artist considerat părintele acestui gen muzical, trece prin momente de groază, din cauza unor interlopi din Capitală.

Elis, fiul lui Dan Armeanca, a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că este terorizat de mai mulţi interlopi, care speră, în acest mod, să recupereze banii datoraţi de tatăl său. „Mi-e teamă pentru familia mea! Primesc mesaje de ameninţare la ore târzii, sunt sunat de cămătarii respectivi de câteva ori pe zi. Eu nu am nicio datorie faţă de ei. Nu înţeleg ce vor de la mine. Probabil totul are legătură cu problemele pe care le-a avut tata cu ei. I-am rugat să îmi lase familia în pace. Dacă vor continua să ne terorizeze, vom face plângeri penale”, a declarat Elis Armeanca, pentru SPYNEWS.

Dan Armeanca, cel mai cunoscut cântăreţ de muzică de petrecere după ’89, considerat „tăticul” manelelor, a fugit din România în 2009 şi s-a întors în 2016. În presă s-a speculat că manelistul ar fi plecat în Canada din cauza datoriilor colosale pe care le-ar fi avut la cămătari. Aproape un milion de euro, bani pe care Armeanca i-ar fi pierdut la cazinouri. În Canada, îşi făcuse o formaţie şi îi distra pe românii de peste Ocean.”Dan Armeanca nu a fost uitat de către români. Acum cântă într-un restaurant din Montreal, alături de trupa lui de instrumentişti. Cântă orice gen de muzică, de la manele, la muzică uşoară, iar românii stabiliţi în străinătate l-au primit cu braţele deschise”, mărturisea pentru SPYNEWS un apropiat al lui Dan Armeanca, în 2015, cu puţin timp înainte de revenirea în ţară a artistului.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/manelist-de-top-terorizat-de-camatari-mie-teama-pentru-familia-mea-163253.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.