Mara Bănică, implicată într-un accident rutier! Scene halucinante într-o intersecţie din Bucureşti

Mara Bănică a avut parte de o situaţie neaşteptată miercuri, atunci când se afla în trafic. Aflată pe un drum cu prioritate, cunoscuta jurnalistă s-a trezit lovită uşor în lateral de un şofer neatent.

Situaţia nu a fost atât de gravă până când Mara Bănică i-a văzut reacţia şoferului vinovat atunci când i-a propus să completeze o constatare amiabilă. Deşi era vinovat şi trebuie să plătească, şoferul s-a arătat ofuscat de faptul că Mara Bănică i-a cerut să facă asta şi a reacţionat total nepotrivit.

„Nu vrei tu să îmi sugi ****?”, a reacţionat bărbatul vinovat, ne-a spus Mara Bănică în exclusivitate.

După ce a observat că nimic nu se poate rezolva pe cale amiabilă, Mara Bănică a plecat la poliţie pentru a depune o plângere. Acum, vinovatul este căutat de poliţie nu numai pentru accidentul minor din trafic, ci şi pentru agresiune verbală. Locul în care a avut loc incidentul este monitorizat video, aşa că există şi dovadă a tuturor celor care s-au întâmplat.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/mara-banica-implicata-intrun-accident-rutier-scene-halucinante-intro-intersectie-din-bucuresti-166690.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *