Maradona are „INTERZIS” în SUA! Motivul pentru care fostul MARE fotbalist NU este PRIMIT în „țara lui Donald Trump”

Celebrul fotbalist Maradona nu a primit viză pentru Statele Unite ale Americii pentru că, așa cum spune presa din Franța, l-a fi insultat pe președintele Donald Trump. 

Vedeta argentiniană ar fi spus despre preşedintele american că este o marionetă, în timpul unui interviu la o televiziune din Venezuela. El voia să ajunga la Miami pentru un proces pe care îl are cu fosta sa soţie, scrie Le Figaro.

Avocatul fostului sportiv susţine că l-a sfatuit pe fostul fotbalist să nu facă nici o declaraţie legată de Trump până nu primeşte viza, dar Maradona, renumit pentru temperamentul și încăpățânarea sa nu a ascultat.

Este considerat de către mulți din lumea fotbalului (inclusiv jurnaliști sportivi, foști și actuali jucători, fani, etc.) ca fiind cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, împărțind cu Pelé titlul de Jucătorul Secolului decernat de FIFA. De-a lungul carierei sale de jucător profesionist, Maradona a jucat pentru Argentinos Juniors (1976-1980), Boca Juniors (1981, 1995-1998), F.C. Barcelona (1982-1984), S.S.C. Napoli (1984-1991), F.C. Sevilla (1992-1993) și Newell’s Old Boys (1993-1994).

Maradona este unicul jucător din istoria fotbalului transferul căruia a bătut recordul mondial de două ori; prima dată atunci când a fost transferat la FC Barcelona pentru £5 milioane, și a doua oară când a fost transferat la Napoli pentru £6,9 milioane.

Sursa: http://evz.ro/maradona-interzis-sua.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.