Mare atenție, un român a fost amendat cu 200 de lei după ce a postat o jignire la adresa unui polițist pe Facebook!

Un bărbat din Galaţi a primit o amendă în valoare de 200 de lei pentru că a jignit un poliţist pe Facebookreprezentanţii Poliţiei Galaţi afirmând că sancţiunea a fost aplicată conform prevederilor legale.

Bărbatul s-a plâns pe Facebook că este victima unui abuz, după ce a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 200 de lei pentru jigniri aduse unui poliţist pe reţeaua de socializare.

De altfel, el a şi postat ulterior o fotografie a  procesului verbal pentru a-şi susţine afirmaţiile. „În data de 14.01.2018 a postat un comentariu pe Facebook cu referire la un poliţist din cadrul Secţiei 3 Poliţie în care îi aducea acestuia injurii « un bou de poliţist de la a 3-a, îl cunosc şi ştiu ce spun»”. Vă mulţumesc că m-aţi înţeles”, a relatat el pe Facebook.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi confirmă faptul că bărbatul respectiv a fost amendat după ce a adresat injurii unui poliţist pe Facebook, iar sancţiunea i s-a aplicat conform Legii nr. 61 pentru adresare de cuvinte şi expresii jignitoare, sancţiunile prevăzute fiind de la 200 la 1.000 de lei.

„Este vorba despre un bărbat care a fost amendat pentru injurii, sancţiunea aplicată fiind în cuantum de 200 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Sursa: http://a1.ro/news/social/mare-atentie-un-roman-a-fost-amendat-cu-200-de-lei-dupa-ce-a-postat-o-jignire-la-adresa-unui-politist-pe-facebook-id728357.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.