Maria Ghiorghiu, premoniţie care cutremură minţile oamenilor: „Teroriştii au pus din nou gând rău”

Maria Ghiorghiu vine cu noi premoniţii îngrijorătoare. Clarvăzătoarea din România susţine că va urma un atentat în Franţa, iar oamenii trebuie să fie cu ochii în patru şi să-şi întoarcă chipul către divinitate pentru a ieşi din impas.

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a presimţit tragedia din Colectiv, dar şi incendiul devastator de la Breaza şi cutremurul recent din Taiwan, vine cu noi premoniţii cutremurătoare. Aceasta susţine că un atentat terorist va avea loc în Franţa.

„Astăzi la prânz, deşi eram prinsă cu alte treburi prin casă, aud un glas care spune ceva îngrijorător despre Franţa. Glasul spunea aşa: „Deci, nu a fost lovită Franţa? Franţa, Franţa, Franţa!”. Clipă în care, dragilor, văd un pumn ridicat în aer ameninţător, iar undeva pe o măsuţă văd câteva rânduri ca într-un link în care scria ca în mesajul de mai sus. Din păcate dragilor, vom auzi iarăşi de Franţa, dar nu ceva tocmai bun; teroriştii au pus din nou gând rău Franţei. Sunt sigură că autorităţile din Franţa vor fi la datorie, iar cu ajutorul lui Dumnezeu li al Maicii Domnului vor fi descoperiţi cei care au de gând să facă vreun rău Franţei sau poporului francez. Să ne rugăm dragilor pentru fraţii noştri francezi, să ne rugăm pentru toţi şemenii noştri oriunde s-ar afla ei pe acest pământ”, este mesajul scris de Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/maria-ghiorghiu-premonitie-care-cutremura-mintile-oamenilor-teroristii-au-pus-din-nou-gand-rau-157468.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *