Maria Ghiorghiu, premoniţie îngrijorătoare pentru ţara noastră: „România va intra în doliu naţional”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a venit cu o nouă premoniţie care anunţă multe lacrimi pentru România.

Maria Ghiorghiu a anunţat pe blogul personal că un tragic eveniment se va abate asupra ţării noastre, iar pe steagul ţării va sta lipită o fundă neagră care va reprezenta doliul naţional.

„În aceasta după amiaza, în timp ce scriam aici pe blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd deasupra mea un cer de noapte şi la nici doi metri deasupra mea, ceva uimitor se întâmplă. Vad o mâna ce ţine în ea o banală coroniţă din plastic pe care o poartă fetiţele pe cap la şcoală şi care coroniţă era îmbracată în tricolorul românesc”, a spus Maria Ghiorghiu.

„Mâna învarte coroniţa pe degete şi astfel văd în noapte cum lângă roşul Tricolorului românesc a apărut o bandă neagră de jur împrejur. Deci, funda neagră era lipită de roşul Tricolorului românesc şi îmbraca coroniţa de jur împrejur alături de Tricolorul românesc. Ceea ce pot să vă spun fără nicio îndoială este faptul că ROMÂNIA va intra în doliu naţional la un moment dat. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului”, a completat clarvăzătoarea.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/maria-ghiorghiu-premonitie-ingrijoratoare-pentru-tara-noastra-romania-va-intra-in-doliu-national-162354.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.