Maria Ghiorghiu, premoniţie sumbră: „Moarte prin Bacău! Se vor vărsa multe lacrimi”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a anunţat recent că un real dezastru se va abate asupra judeţului Bacău. Conform spuselor Mariei Ghiorghiu, o perioadă de lacrimi şi tristeţe se va abate asupra oamenilor din Bacău.

Maria Ghiorgiu a scris pe blogul său personal un avertisment de ultimă oră. Clarvăzătoarea anunţă o tragedie în Bacău. Mai mult de atât, Maria Ghiorghiu ne îndeamnă să ne iertăm şi să fim mai milostivi unul cu celălalt.

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu, avertisment de proporţii: „Ne va cuprinde frica”

„În această după amiaza, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva despre Judeţul BACĂU. Glasul spunea aşa: moarte la Bacău. Dragii mei, din păcate, vom auzi de vreo tragedie la BACĂU. Ce se va intampla, cum se va întâmpla, de se vorbeşte în mesaj de moarte, eu nu cunosc. Din nefericire, în timp, se va întâmpla ceva şi se vor vărsa multe lacrimi. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să nu lase a se întâmpla astfel de tragedii, deoarece, aduc multa suferinţă şi multe lacrimi amare. Să încercăm a fi mai buni, mai milostivi şi să nu ţinem ură pe cei care ne greşesc. Să-i iertăm din toată inima şi să ne rugăm pentru sufletul lor. Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu.

Sursa: https://spynews.ro/monden/maria-ghiorghiu-premonitie-sumbra-moarte-prin-bacau-se-vor-varsa-multe-lacrimi-163847.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.