Maria Ghiorghiu, premoniții sumbre: „Foarte mulţi bolnavi. Aveţi grijă!”

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv, face noi premoniții cutremurătoare, care fac referie la boala, mai exact la gripă.

Aceasta ne avertizează să avem mare grijă deoarece e posibil ca virusul gripal să se răspăndească în toată ţara, iar din cauza gripei, până în prezent, în ţara noastră au murit deja 17 persoane.

Dragii mei, În această dimineaţă, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea aşa: Foarte mulţi bolnavi din Spitalul Suceava…! Iar glasul nu a mai continuat. Dragii mei, vom auzi de un astfel de caz într-un Spital din Suceava, în care vor fi implicaţi foarte mulţi bolnavi. Este foarte posibil să fie vorba de gripa care face ravagii. De epidemia de gripă despre care nu se vrea a se vorbi! Aveţi grijă dragii mei ca la cele mai mici simptome să va prezentaţi la medic. Să nu staţi acasă! Virusul gripal de anul acesta pare a fi foarte rezistent, iar acest lucru ne dă complicaţii de tot felul. Multă sănătate va doresc şi nu uitaţi: Mergeţi la medic în caz că sunteţi răciţi, nu trataţi cu superficialitate sau cu indiferenţă.” a scris aceasta pe blog.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/maria-ghiorghiu-premonitii-sumbre-foarte-multi-bolnavi-aveti-grija-156958.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *