Maria Ghiorghiu, previziune şocantă: „Un cutremur major”

Maria Ghiorghiu nu are veşti bune. Clarvăzătoarea susţine că va urma un cutremur major, însă nu ştie exact locul în care acesta se va produce. Noaptea trecută a avut loc un cutremur în judeţul Vrancea, la ora 1:56 şi a avut o magnitudine de 3,4 grade pe scara Richter.

La scurt timp, Maria Ghiorghiu a scris o postare pe blogul ei, acolo unde a anunţat că i s-a arătat ceva cutremurător: va avea loc un seism puternic.

„Pământul pe care se asternuse un strat consistent de zăpada, începe a se cutremura tare, aşa precum am vedea noi o oală pe foc, în care apa clocoteşte tare. Aşa se cutremura şi Pământul. Dragii mei, vom auzi de un cutremur major, un Cutremur care se va produce iarna. Dar noi ştim dragilor că Romania este şi va fi ocrotită şi ocolită de cutremure majore. Dumnezeu şi Măicuţa Domnului ocroteste poporul său ales, şi-l păzeşte de toate Dezastrele majore. Unde anume se va produce acest Cutremur,eu nu stiu dragilor. Dar vom auzi de el. Sa ne rugam dragii mei, pentru ca bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului sa apere pe oamenii locului unde se va produce un astfel de Cutremur. Sa ne intarim in Credinta fratilor, sa fim mai buni si mai milostivi,si nu in ultimul rand,sa ne iubim Aproapele ca pe noi însine”, a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a susţinut că a avut premoniţii cu privire la evenimente majore care s-au produs atât în România, cât şi peste hotare. Ea a susţinut că Dumnezeu i-a trimis semne referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, drama lui Gabriel Cotabiţă, precum şi incendiile din Colectiv şi Bamboo, dar şi cu privire la atentatele teroriste din Occident.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/maria-ghiorghiu-previziune-socanta-un-cutremur-major-156571.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *