Mărturii răvăşitoare. Se amplifică scandalul sexual de la clubul sportiv din Suceava. O atletă minoră rupe tăcerea: „Antrenorul a spart uşa, a intrat peste mine, mi-a pus perna pe faţă şi…”

Reporterii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au vorbit cu una dintre elevele care i-ar fi căzut victime profesorului. Adolescenta a dezvăluit prin ce chinuri cumplite a trecut, susţinând că a fost chiar la un pas de a fi omorâtă de profesorul acuzat de hărţuire sexuală, şantaj şi agresiuni fizice. (CITEŞTE ŞI: Rectorul Academiei de Poliţie îşi dă demisia, după ce ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă)

”Domnul profesor era foarte agresiv cu noi. Mie mi-a făcut chiar şi avansuri. Într-o zi, a venit la mine şi mi-a zis: «Dă-mi şi mie ce dai la alţii». Eu aveam 16 ani pe atunci. Când mergeam la antrenamente, ne punea mâna pe fund. Uneori, se întâmpla să vină băut la antrenamente. O dată, când am mers în deplasare, la o competiţie, s-a îmbătat şi a venit peste mine în cameră. A bătut la uşă şi eu nu i-am răspuns şi atunci m-a sunat pe telefon. A auzit telefonul sunând şi a devenit foarte agresiv pentru că nu-i deschideam. S-a enervat atât de tare încât a spart uşa şi a intrat peste mine în cameră şi mi-a pus perna pe faţă ca să mă sufoce. Eu sunt una din copilele care am avut curajul să vorbesc. Părinţii mei mi-au zis să renunţ la atletism, dar eu nu voiam, însă după faza asta am spus «STOP»”, ne-a declarat Claudia.

Fosta elevă a profesorului susţine că acesta ar avea o relaţie cu o fostă colegă de-ale ei, pe care acesta ar şantaja-o şi ar manipula-o pentru a întreţine relaţii sexuale cu el: ”Pe fata asta cu care are o relaţie o bate la vestiarul fetelor. Noi două am fost apropiate o perioadă. O şantajează foarte tare. Ei doi sunt foarte apropiaţi, merg împreună în maşină. Ei nu-i place place atletismul şi ar fi vrut să renunţe, însă el o obligă. O ameninţă că, dacă renunţă, nu o să o mai lase să termine liceul. El o ţine la şcoală şi ca să nu rămână îi dă scutiri de la antrenamente. La un moment dat, în localitate au apărut nişte zvonuri despre ei doi, însă profu’ a mers la părinţii ei şi i-a convins că nu e nimic adevărat. El îi cumpără haine, îi dă bani, totul doar ca să nu spună”. (VEZI ŞI: Demisii în lanţ! Şeful Poliţiei Capitalei a demisionat împreună cu adjunctul său)

Antrenorul neagă acuzaţiile

Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, antrenorul acuzat că ar hărţui sexual, santaja, teroriza şi agresa elevele în timpul deplasărilor la competiţii şi al cantonamentelor, a negat cu vehemenţă totul: ”Nu ştiu nimic despre acuzaţii. Nu este nimic adevărat. Eu sunt un bărbat căsătorit de zece ani, am doi copii… Probabil, acuzaţiile acestea au fost făcute de cineva care vrea să-mi facă rău. Sunt nişte prostii sfruntate! Am atâţia ani de învăţământ. Sunt un simplu antrenor, eu îmi văd de treaba mea, de performanţele mele. Lumea e foarte rea şi d-asta au apărut informaţiile astea. La o adică, între mine şi o astfel de persoană, pe cine crede lumea?!”.

Directorul clubului unde activează antrenorul a declarat, la rândul lui, că nu ştie nimic despre acuzaţiile grave la adresa profesorului de sport.

”Nu ştiu nimic! Ferească Dumnezeu! Am mers de nenumărate ori la orele lui! De un an nu mai bea, nu a mai pus gura pe băutură. Într-adevăr, am remarcat atunci când am mers la orele dumnealui că e mai dur cu elevii săi, mai sever, ţipă la ei, le vorbeşte urât, îi jigneşte. Pe perioada mea nu au fost cantonamente, însă ştiu că astă-vară au fost plecaţi la mare. Eu nu am fost cu ei. A fost atunci, în vară, un caz cu o elevă, pe care a dat-o afară, însă spunea că e obraznică şi nu se înţelege cu ea. Eu l-am urmărit la ore şi, în afară de faptul că e sever, nu am remarcat altceva dubios, dar eu nu merg cu ei în deplasări. El vine la mine cu referatul, eu îl aprob şi atât. În prezent, el are la antrenament 10 avansaţi şi 12 începători”, a declarat directorul clubului pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Sursa: https://www.cancan.ro/marturii-ravasitoare-se-amplifica-scandalul-sexual-de-la-clubul-sportiv-din-suceava-o-atleta-minora-rupe-tacerea-antrenorul-a-spart-usa-a-intrat-peste-mine-mi-a-pus-perna-pe-fata-si-17723068

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *