Mașina viitorului care zboară pe străzi, un concept inițiat de Volkswagen

Volkswagen si-a invitat clientii sa sa gandeasca la idei pentru masini ale viitorului si bineînteles ca multe dintre acestea includ posibilitatea de a zbura.

Unul dintre concepte, „Masina care planeaza„, i-a impresionat atat de mult pe reprezentantii companiei auto încât acestia au realizat un film pentru a o prezenta.

Masina nu are un design asemanator filmelor SF, ci mai degraba unul potrivit pentru o ecranizare a unei povesti romantice. Automobilul este rezultatul proiectului „Masina Oamenilor” initiat de Volkswagen în China la sfarsitul anului trecut, informeaza Daily Mail, citat de debarbati.ro.

Masina are doua locuri si arata ca un yo-yo gigant cu usi mari. Masina planeaza la nici un metru de pamant si pare usor de manevrat. Automobilul foloseste retele de drumuri electromagnetice pentru a ajunge de la un punct la altul.

Un computer atasat masinii detecteaza eventualele obstacole si poate reduce viteza brusc pentru a evita accidente.
Site-ul de idei pentru masini noi a fost vizitat de 33 de milioane de oameni si au fost stranse 119.000 de concepte.

„Ideile creative de la «Proiectul Masinii Oamenilor» creeaza o imagine asupra a ceea ce-si doresc pentru viitor soferii chinezi. Orientarea este spre masini sigure care se pot conduce usor pe drumuri aglomerate si care au un design personal, emotional si captivant”, a spus Simon Loasby, aflat la conducerea centrului de Design Volkswagem din China.

Sursa: https://infostiri.net/2015/11/17/masina-viitorului-care-zboara-pe-strazi-un-concept-initiat-de-volkswagen/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.