Medicii avertizează! Ce se întâmplă dacă ții telefonul în pat sau lângă pat noaptea, în timpul somnului?

Unii oameni tineri si bătrâni, ba chiar și copii, dorm cu telefonul mobil în pat sau în apropierea patului. Dacă aveți un obicei, aflați că sunteți expuși unui pericol foarte mare.

Un studiu efectuat de o echipă de cercetători din Scoția arată că cei care dorm cu telefonul în pat sunt mai nervoși, se odihnesc mai puțin și, pe termen lung, pot avea probleme de concentrare și de memorie.

O echipă de medici le dă dreptate cercetătorilor, pentru că și ei au descoperit, în urma efectuării mai multor radiografii, ca cei care au acest obicei au creierul afectat de undele emise și recepționate de telefonul mobil.

Cercetătorii recomandă ca, pe timpul nopții, să ține aceste dispozitive la cel puțin un metru distanță față de corp. Este de preferat să nu păstrăm telefonul pe noptiera de lângă pat. Putem astfel să ne ferim de o stare de anxietate, indusa de undele telefonului mobil.

Sursa: https://infostiri.net/2017/11/28/medicii-avertizeaza-ce-se-intampla-daca-tii-telefonul-pat-sau-langa-pat-noaptea-timpul-somnului/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.