Mediul online se revoltă împotriva lui Kovesi. Se strâng semnături pentru demiterea şefei DNA Citeste mai mult pe…

După ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a demarat procedura de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi în mediul online au început să se strângă semnături pentru demiterea şefei DNA. Astfel, a fost formulată o petiţie online pentru demiterea şefei DNA.

În mediul online a început strângerea de semnături pentru demiterea şefei DNA. Cei care au demarat această procedură pe petitieonline.com scriu că îşi doresc ca şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, să fie schimbată din funcţie ca urmare a faptului că aceasta a încălcat Constituţia şi a fost de acord cu falsificarea de probe (Click aici pentru a vedea conţinutul textului petiţiei).

Demersul online vine la doar câteva zile după ce Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a demarat procedura de revocare din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi, iar luni raportul va ajunge şi pe masa preşedintelui Klaus Iohannis. Între timp şi CSM va discuta acest raport, după care va da un aviz. În cele din urmă Klaus Iohannis este cel care accceptă sau nu revocarea din fucnţie a şefei DNA.

 

sursa:http://www.romaniatv.net/mediul-online-se-revolta-impotriva-lui-kovesi-se-strang-semnaturi-pentru-demiterea-sefei-dna_405876.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *