Mergeau pe plajă când au descoperit cu stupoare cadavrul uriaș al unui cașalot. Li s-a părut că este suspect de umflat si au hotărât să îl taie. Când au văzut ce avea in interior au început să plângă

Cazul de mai jos, petrecut în Noua Zeelandă, trage un semnal de alarmă referitor la poluarea din ce în ce mai mare a apelor din mări și oceane.

Totul a început după ce, pe o plajă, a fost găsit un cadavru uriaș al unui cașalot.

Nu ar fi fost prima scenă de acest fel la care localnicii au asistat, dar tuturor li s-a părut extrem de ciudat faptul că animalul avea carcasa extrem de umflată.

Ajunși la fața locului, specialiștii au decis să taie corpul balenei, pentru a vedea ce are în interior. Descoperirile i-au lăsat muți de uimire!

Stomacul cașalotului era plin de gunoaie: sticle de plastic, plase de pescuit, chiar și capace de motoare. Aceste deșeuri se pare că au dus la moartea mamiferului.

Sursa: https://aktualnews.ro/2018/01/05/mergeau-pe-plaja-cand-au-descoperit-cu-stupoare-cadavrul-urias-al-unui-casalot-li-s-parut-ca-este-suspect-de-umflat-si-au-hotarat-sa-il-taie-cand-au-vazut-ce-avea-interior-au-inceput-sa-planga/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.