Mesajul incredibil al romancei din Canada care a anchetat pentru FBI moartea Madalinei Manole: „Nu abandonez cauza si in curand voi dezvalui mai multe detalii! Acum am aliati puternici”

Mihaela Brooks este decisa sa faca lumina in cazul mortii Madalinei Manole.

Pe 14 iulie 2010, exact in ziua in care implinea 43 de ani, Madalina Manole s-a sinucis cu Furadan, asa cum a stabilit finalmente ancheta procurorilor. In urma cercetarilor efectuate au ramas insa multe necunoscute privind moartea cantaretei, asa ca nu putini sunt cei care sustin ca „fata cu parul de foc” a fost omorata! Pe langa fanii Madalinei, cel mai inversunat contestatar al verdictului „sinucidere” este Mihaela Brooks, analist de investigatii criminale care a studiat pentru FBI, mai bine de 5 ani, cazul Madalinei Manole.

Romanca stabilita in Canada a analizat sute de pagini continand declaratii si fotografii, realizate de anchetatorii romani, si spune astazi ca acestia s-au grabit sa concluzioneze ca Madalina Manole s-a sinucis! De altfel, pe 7 iulie, Mihaela Brooks a postat un mesaj prin care ii anunta pe fanii Madalinei care nu cred in varianta sinuciderii ca nu abandoneaza cauza si ca va face noi dezvaluiri in curand.

Sursa: https://www.wowbiz.ro/mesajul-incredibil-al-romancei-din-canada-care-a-anchetat-pentru-fbi-moartea-madalinei-manole-nu-abandonez-cauza-si-in-curand-voi-dezvalui-mai-multe-detalii-acum-am-aliati-puternici-18227795

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.