Mesajul trist transmis de Fuego. Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…”

Este iubit de sute de fani și, cu fie apariţie, reuşeşte să îi facă pe oameni să îl îndrăgească şi mai tare. De curând, Paul Surugiu (Fuego) a transmis un mesaj extrem de emoţionant pentru fani şi prieteni. A vrut să tragă un semnal de alarmă.

Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață!  Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.

Sursa: https://a1.ro/showbiz/barfe/mesajul-trist-transmis-de-fuego-artistul-nu-a-mai-rezistat-si-a-spus-tot-va-fi-prea-tarziu-id746531.html?utm_source=Website&utm_medium=a1ro-inedit&utm_campaign=RSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.