Microbuz cu 20 de pasageri, implicat într-un grav accident rutier în Dâmboviţa! Sunt mai multe victime

Accident violent în Dâmboviţa, acolo unde un microbuz cu 20 de pasageri s-a ciocnit cu un tractor. Accidentul s-a produs pe DN 7, în zona localităţii Slobozia Moară, Dâmboviţa şi sunt mai multe victime care urmeză să fie transportate de urgenţă la spital.

„În microbuz erau circa 20 de persoane. Accidentul s-a soldat cu trei victime, două din microbuz şi o femeie care conducea tractorul. Două dintre victime vor fi transportate către Unitatea de Primiri Urgenţe Titu, iar una către Spitalul Judeţean Târgovişte”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Gabriel Gătej.

Circulaţia se desfăşoară pe o bandă de mers, în zona în care s-a produs accidentul. La faţa locului – au deplasat imediat două ambulanţe, două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

 „Mai multe victime sunt rănite uşor, conform primelor date. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, se arată în informarea IPJ Dâmboviţa.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/microbuz-cu-20-de-pasageri-implicat-intrun-grav-accident-rutier-in-dambovita-sunt-mai-multe-victime-166715.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *