Mihai Tudose RĂBUFNEŞTE: ‘Poate ar trebui să le oferim foştilor detinuţi şi vacanţe în tări exotice care nu au tratat de extrădare cu România!’

Reacţie extrem de dură a fostului premier Mihai Tudose la propunerea deputatului PNL  Vasile Varga de a oferi deţinuţilor care ies din închisoare  facilitati gratuite printre care casă, masă, haine, medicamente şi locuri de munca.

“Condamnarile sunt privative de libertate, nu sunt de alta natura, ca trebuie chinuiti sau schigiuti. Trebuie sa existe niste conditii, niste drepturi, ale omului care trebuiesc respectate acolo. Este o prioritate si datorita impunerii unor linii europe si a unui bun simt. Pedeapsa este privativa de libertate, nu-i un chin, nu-i o munca silnica, nu la conditii inumane. Noi mai avem niste probleme, cu batranii, cu copiii, cu sanatatea, cu educatia. Eu inteleg ca si asta este o problema de care sa ne ocupam, dar eu as incepe cu copiii!”, a declarat Tudose pentru Info Brăila.

In nota acida si dezinhibata care-l caracterizeaza, Mihai Tudose a mai spus ca poate detinutilor care sunt extradati ar trebui sa li se ofere si o vacanta de lux, la alegere, intr-o tara exotica, dar una care nu are tratate de extradare cu Romania.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/mihai-tudose-rabufneste-poate-ar-trebui-sa-le-oferim-fostilor-detinuti-si-vacante-in-tari-exotice-care-nu-au-tratat-de-extradare-cu-romania_1273829.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.