Mirabela Dauer, OPERATĂ de URGENȚĂ. Află ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă

Ieri, Mirabela Dauer, cântăreață română de muzică ușoară, în vârstă de 70 de ani, a fost internată de urgență. În acest moment, cea mai bună voce feminină a muzicii pop românești din ultimii 30 de ani, se află internată la Terapie Intensivă, unde se reface după operație.

Raoul, un prieten apropiat al artistei, a mărturisit într-o emisiune TV, de la Antena Stars, că Mirabela a fost operată după ce medicii au descoperit că are o formă incipientă de cancer la nivelul unui rinichi.

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă”, a adaugat Raoul, potrivit sursei citate.

Plină de optimist, Mirabela a transmis un mesaj admiratorilor: „Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine?!…

Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt! Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie.

Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei. Vă iubesc şi vă mulţumesc! Şi ne revedem foarte curând… Vă îmbrăţişez tare, tare… Mira”, a spus Mirabela Dauer.

Sursa: http://www.evzmonden.ro/mirabela-dauer-operata-de-urgenta-afla-ce-s-intamplat-cu-indragita-artista/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *