Mircea Badea a pornit RĂZBOIUL cu un COLOS. Cuvinte HALUCINANTE: Să le folosească la ÎNMORMÂNTARE

Mircea Badea a pornit un scandal cu o casă de pariuri, nemulțumit de modul în care a decurs colaborarea. Acesta a luat drastica decizie chiar dacă a lăsat în cont câteva zeci de milioane. 

Mircea Badea este implicat într-un scandal uriaş cu o celebră casă de pariuri. Realizatorul Antenei 3 a anunţat pe pagina sa de Facebook că şi-a închis contul, atacând dur site-ul de pariuri.

„Gata, mi-am închis contul la descreieraţii ăştia securistoizi. În cont mai aveam câteva zeci de milioane. Să le ia dracu! Să le folosească la înmormântare”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituţia care controlează jocurile de noroc din România, ne-a precizat că ţine legătura cu respectiva casă de pariuri printr-un avocat. „Noi controlăm casa de pariuri, au un reprezentant legal cu care ţinem legătura. Avem treabă cu ei strict legat de acte”, a declarat o reprezentantă a ONJN pentru cancan. Mircea Badea obişnuia să posteze pe reţelele de socializare bilete câştigătoare la pariuri. Sumele mizate de realizatorul Antenei 3 erau destul de mari, de câteva mii de lei.

Sursa: http://evz.ro/mircea-badea-razboi-colos.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.