Mircea Badea, IRITAT la culme cand i s-a cerut sa indice sursa banilor pe care ii castiga. „Să le ia dracu! Să le folosească la înmormântare!”

Mircea Badea a creat un scandal imens în jurul său și al unei case de pariuri din România în momentul în care vedeta TV a anunțat că își închide contul.

Întreaga poveste a început zilele trecute atunci când vedeta TV a anunţat, conform DC News, că şi-a închis contul Unibet: „Gata! Mi-am închis contul la descreieraţii ăştia securistoizi. În cont mai aveam câteva zeci de milioane. Să le ia dracu! Să le folosească la înmormântare!”.

Ce a primit Badea de la managerul contului său Unibet

Sursa citată arată că Mircea Badea a primit de la managerul contului său Unibet următoarea solicitare: „Mă numesc Oana Găvruţă şi sunt managerul contului dumneavoastră Unibet.

În concordanţă cu ultima directivă europeană împotriva spălării banilor, Unibet împreună cu toţi operatorii de jocuri de noroc online licenţiaţi, pentru menţinerea securităţii contului dumneavoastră, luptă împotriva infracţiunilor financiare şi a furtului de identitate.

Pentru a fi în concordanţă cu această directivă, ne ajută să avem informaţii legate de provenienţa fondurilor pe care le depuneţi.

Ce este considerat a fi document doveditor al sursei fondurilor folosite pentru pariere?

– Documentul furnizat de dumneavoastră trebuie să conţină atât sursa fondurilor, precum şi suma/valoarea exactă a acestora;

– Trebuie, de asemenea, să nu fie un document mai vechi de 3 luni şi să aibă detaliile relevante vizibile.

Exemple de documente valide: extras de cont din care să reiasă venituri constante cu surse ale acestora, identificabile.

Sursa veniturilor: de exemplu – fluturaş salar, dividende sau pensie, cu sume/valoari clare.

Vă rog să trimiteţi copia/copiile documentelor doveditoare ca ata­şament la acest e-mail.

Orice documente ne trimiteţi vor fi în siguranţă, întrucât operăm în exclusivitate în concordanţă cu Legea nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vă rămân la dispoziţie pentru orice informaţii necesare”.

Ce spun specialiștii despre acest caz controversat

„Există o directivă europeană în domeniul prevenirii şi combaterii spălării banilor, care urmează să fie transpusă şi la noi şi care prevede obligaţia operatorilor de gambling de a întreba clienţii în legătură cu provenienţa banilor. Până în acest moment, unele ţări au trans­pus-o în legea naţională, iar altele, printre care şi noi, încă nu, aşa că operatorii de jocuri nu au o bază legală adoptată de ţara noastră ca să îi întrebe pe jucători de unde au banii”, au spus unii specialişti din piaţă.

cititi continuarea articolului pe evz.ro

Sursa: https://infostiri.net/2018/02/04/mircea-badea-iritat-la-culme-cand-i-s-a-cerut-sa-indice-sursa-banilor-pe-care-ii-castiga-sa-le-ia-dracu-sa-le-foloseasca-la-inmormantare/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *