Mircea N. Stoian, bolnav, la pat! “De 48 de ore n-am mancat nimic” – Ce a patit indragitul actor..

Mircea N. Stoian s-a pricopsit cu o enterocolita virala, zilele trecute. Jurnalistul a stat la pat si n-a mancat nimic doua zile. Abia astazi a luat prima masa, doi covrigi, pentru ca s-a simtit mai bine si s-a pus cat de cat pe picioare.

A fost si prima zi in care actorul s-a ridicat din pat si a iesit din casa, asta gratie prietenei sale care, inafara de faptul ca a stat langa el si a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa-si revina, i-a facut si reflexoterapie.

Contactat telefonic, Mircea N. Stoian, ne-a asigurat ca acum se simte bine.

“A dat boala peste mine. Enterocolita virala. Am stat la pat, da. Nu m-am dus la spital pentru ca sunt foarte prins cu site-ul meu, mirceanstoian.ro. Daca mergeam la spital, trebuia sa iau si laptopul dupa mine pentru ca am mult de scris si-mi si place foarte tare. Ma simt bine acum. Dar mi-a fost rau, da, va dati seama e un virus. 48 de ore nu am mancat nimic, nu am putut.

Prietena mea m-a ajutat foarte mult. Mi-a facut reflexoterapie, pentru ca stie, se ocupa si cu asa ceva, si asa mi-a mai desfundat niste cai. M-a pus pe picioare. Acum iau prima masa, sunt cu un prieten la restaurant, el mananca rata, eu covrigi cu apa. Sa stii ca nici senzatie de foame nu prea am, dupa atatea ore in care n-am mancat”, ne-a declarat Mircea N. Stoian.

Sursa: http://www.wowbiz.ro/mircea-n-stoian-bolnav-la-pat-de-48-de-ore-n-am-mancat-nimic-ce-a-patit-indragitul-actor-si-cine-l-a-ajutat-sa-se-puna-pe-picioare-exclusiv-17788986

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.