Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi in timpul emisiunii: „Fetita mea are…”

Mirela Vaida a fost extrem de emotionata de cazul unei fetite bolnave si care are nevoie de urgenta de un transplant de intestin. Ea a prezentat cazul in emisunea ei, iar povestea fetitei a facut-o sa isi aduca aminte de propria ei fetita si cat de greu i-a fost cand era si ea bolnava.

„Fetiţa mea are 3 ani şi 3 luni şi a făcut pneumonie săptămâna trecută. Am stat cu ea 3 zile în spital şi mi s-a părut îngrozitor. (…) Ideea că eram într-un spital şi fetiţa mea avea branulă şi a trebuit să văd cum ea în acele zile nu s-a putut juca, nu a putut sta cu frăţiorul ei, că n-a putut să se joace cu jucăriile ei… De fiecare dată când plecam, ea stătea în geam şi striga: ‘Mami!’

A fost atât de greu, deşi a fost o banală pneumonie. Şi eu acum mă întreb, câtă putere să aibă un om, care de 3 ani de zile nu ştie ce înseamnă casă şi ce înseamnă pentru un copil care nu ştie ce înseamnă să se joace afară. Când am văzut că aţi pus baloane pe aparate şi i-aţi spus la mulţi ani pe patul de spital…” a spus Mirela Vaida, cu lacrimi in ochi.

Sursa: http://www.wowbiz.ro/mirela-vaida-a-izbucnit-in-lacrimi-in-timpul-emisiunii-fetita-mea-are-18082106

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.