Misterul uciderii ELODIEI a fost elucidat! Mama femeii a decis să vorbească: Unde s-ar afla TRUPUL celei mai căutate femei din România

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul dispariției Elodiei Ghinescu, cea mai căutată femeie din România. Mama ei, Emilia Ghinescu, susține că polițistul Cristian Cioacă i-ar fi spus că îi va lua viața fiicei sale.

„M-a sunat și plângea de nici nu înțelegeam. Am oprit mașina ca să pot să înțeleg ce zice și îmi spunea că toată viața a făcut ce a vrut și că acum am ascultat de părinți și uite ce am făcut. Și că o să mă arunc cu mașina într-o prăpastie și nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Și atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut?, a declarat mama Elodiei, informează Antena 3.

Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare.

Sursa: https://a1.ro/news/social/misterul-uciderii-elodiei-a-fost-elucidat-mama-femeii-a-decis-sa-vorbeasca-unde-sar-afla-trupul-celei-mai-cautate-femei-din-romania-id759356.html?utm_source=Website&utm_medium=a1ro-inedit&utm_campaign=RSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.