Moartea vine pe 23 aprilie?! Se apropie „planeta care va sfârși lumea”

O planetă pe nume Nibiru ar urma să apară pe 23 aprilie și să aducă sfârșitul lumii, susțin cei care cred în această teorie a conspirației.

Potrivit acestui scenariu, Luna, Soarele și Jupiter ar urma să se alinieze sub semnul Fecioarei și să declanșeze Apocalipsa. Damnarea omenirii ar urma să vină pe data de 23 aprilie, susțin teoreticienii care au prezis și s-au înșelat în privința altor apocalipse din trecut.

Cei ce cred în această teorie susțin că vom fi față în față cu Anticristul, cu Al Treilea Război Mondial și șapte ani de boli și distrugeri.

David Meade, care a mai vorbit în trecut despre iminenta extincție a omenirii, este, și de data aceasta, un susținător al teoriei Nibiru.

„Până la sfârșitul lui aprilie 2018, va avea loc dispariția Bisericii. Acest lucru va fi rapid urmat de înălțarea Anticristului, apariția Planetei X și Al Treilea Război Mondial,” susține bărbatul, citat de metro.co.uk.

Însă, NASA susține că această planetă nu există și că susținătorii acestei teorii s-au înșelat de fiecare dată când au mai „prezis” distrugerea Pământului de către Nibiru.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/moartea-vine-pe-23-aprilie-se-apropie-planeta-care-va-sfarsi-lumea-162496.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.