Monica Bârlădeanu, mărturisire dureroasă: „Loviturile în corp sună într-un anume fel! Simțeam o mare teroare”

Este una dintre cele mai frumoase românce, dar Monica Bârlădeanu recunoaște că nu a avut o copilărie tocmai fericită.

Necazurile au început după nașterea fratelui său, Petru, care era grav bolnav. Durerea și neputința erau greu de suportat, iar tatăl acesteia s-a refugiat în alcool.

Întrebată care au fost cele mai cumplite lucruri care i-au rămas în minte din copilărie, Monica a mărturisit într-un interviu la Pro TV: ”Zgomotele înfundate! Știi cum e când lovești un corp și corpul ăla se lovește de altceva, de un perete? E o bufnitură! Loviturile în corp sună într-un anume fel! Simțeam o mare teroare când, după episoadele astea dintre părinții mei, nu mai zicea niciunul nimic și atunci îmi era frică să deschid ușa!”. Nici intrarea în televiziune nu a fost întâmplătoare. Monica a dezvăluit faptul că a fascinat-o această lume dintr-o oarecare lipsă de iubire: ”Televiziunea cu asta m-a prins! Înțelegeam că poți să obții iubire de la un număr mare de oameni în același timp. Nu cred că există actor sau om care alege să fie în ochiul public fără ca această alegere să fie motivată de cel puțin două lucruri, și nu vorbim aici de chestii derizorii cum ar fi remunerația. Este vorba de iubire sau de putere!”.

Sursa: https://www.antena3.ro/show/showbiz/monica-barladeanu-marturisire-dureroasa-loviturile-in-corp-suna-intr-un-anume-fel-simteam-o-mare-467501.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.