Motivul revoltător pentru care cei doi tineri din Brașov au bătut un bătrân. Ce s-a aflat despre trecutul unuia dintre agresori

Noi informații apar în cazul celor doi tineri care au snopit în bătaie un bătrân, în Brașov. Mircea Mihai Constantin și Adrian Celpinsche, cei doi vinovați, i-au năucit pe anchetatori cu noi declarații, iar avocatul victimei a scos la iveală detalii din trecutul unuia dintre bătăuși.

Deși inițial au declarat că banii ar fi fost motivul pentru care l-au snopit în bătaie pe Dumitru Neculai, cei doi agresori s-au răzgândit între timp. Conform Observator, au mărturisit recent că nici măcar nu a existat un motiv. Erau beți, iar bătrânul pur și simplu se afla la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Mai mult, avocatul lui Dumitru Neculai a dezvăluit trecutul dubios al lui Adrian Celpinsche, care ar fi fost condamnat pentru viol, când era minor.

„Unul dintre ei a fost condamnat în urmă cu doi ani, minor fiind, la 6 luni supraveghere pentru viol. La Botoşani,” a spus avocatul.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/motivul-revoltator-pentru-care-cei-doi-tineri-din-brasov-au-batut-un-batran-ce-sa-aflat-despre-trecutul-unuia-dintre-agresori-162032.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.