Motivul şocant al crimei din Botoşani! Primele imagini cu adolescentul de 16 ani care a ucis-o pe Petronela cu 30 de lovituri de cuţit

O crimă înfiorătoare a avut loc în Botoşani, acolo unde o adolescentă a fost ucisă cu sânge rece şi apoi a fost abandonată într-o pădure. Motivul crimei este stupid, iar adolescentul care a ucis-o a luat această decizie după ce cei doi s-au certat.

Tânăra găsită moartă se numeşte Petronela Mihalachi şi era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoșani. Ea urma să împlinească 19 ani pe 28 iunie.

Conform observatorul.tv, tânăra de 18 ani a mers împreună cu asasinul ei, un tânăr fotograf de 16 ani, în apropierea cimitirului Pacea, pentru o şedinţă foto. Între ei s-a iscat un mic conflict, iar fata i-a spus tânărului că prietena lui este grasă şi urâtă. Acest lucru l-a scos din minţi pe băiat care, enervat la culme, a scos un cuţit şi a omorât-o.

Asasinul Petronelei a postat un mesaj pe Facebook, imediat după crimă

Ionel Bogdan, adolescentul de 16 ani din Botoşani, care a comis înfiorătoarea crimă a postat un mesaj pe facebook pentru iubita lui, imediat după ce a ucis-o pe Petronela.

Iubita băiatul a scris pe facebook: „Dar vor rămâne doar priviri şi atât!”, la scurt timp după ce Petronela a fost ucisă. La această postare Ionel Bogdan a răspuns printr-o declaraţie de dragoste. „Te ador!” i-a răspuns adolescentul iubitei sale pe facebook.

Poliţiştii l-au prins la scurtă vreme pe Ionel Bogdan. El nu a negat faptele şi a povestit de ce s-a enervat şi cum a ucis-o pe Petronela. Tânăra a fost înjunghiată inclusiv în inimă, iar lovitura i-a fost fatală. Bogdan Ionel e audiat în continuare de poliţişti.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/motivul-socant-al-crimei-din-botosani-primele-imagini-cu-adolescentul-de-16-ani-care-a-uciso-pe-petronela-cu-30-de-lovituri-de-cutit-163664.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.