„N-am văzut aşa ceva nici la televizor!” BĂTAIE BESTIALĂ în plină noapte: Au dat cu bâtele, ţipau, era haos (VIDEO)

Pe o pagină de Facebook au fost postate imagini care surprind o bătaie între români, în cartierul Luton din Marea Britanie. În imagini se observă cum un șofer lovește intenționat cu mașina alte autoturisme, apoi alte persoane sar și-i lovesc mașina cu o bicicletă.

Scandalul, care ar fi avut loc serile trecute, joi sau vineri, a pornit de la o simplă înjurătură, dar care a fost suficientă pentru un conflict monstruos, potrivit Observator TVUrletele i-au trezit pe rezidenţii din zona respectivă, care n-au putut să facă altceva, decât să filmeze conflictul.

În imagini de poate vedea cum o maşină încearcă să dea peste un român, în timp ce alţii folosesc bâte să distrugă maşina. Aceştia folosesc şi o bicicletă, cu care aruncă în autoturismul respectiv.

„N-am văzut aşa ceva nici la televizor. A încercat să dea cu maşina peste ei, au dat cu bâtele, cu o bicicletă, urlau, o femeie ţipa, era haos, dar n-am văzut să intervină poliţia. Cred că este vorba despre o familie de rromi români”, a spus un martor.

Presa britanică publică atât imaginile, cât şi reacţia locatarilor din zonă. Deşi scandalul a ţinut minute bune, în imagini nu se vede intervenţia vreunei maşini de poliţie, comentează sursa citată.

Sursa: https://www.publika.md/n-am-vazut-asa-ceva-nici-la-televizor-bataie-bestiala-in-plina-noapte-au-dat-cu-batele-tipau-era-haos-video_3003391.html?utm_source=antena3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.