„Nave de război şi tancuri cu tunurile pregătit”. Maria Ghiorghiu, previziunea cu care şochează lumea

Maria Ghiorghiu face dezvăluiri care cutremură lumea. Cunoscuta clarvăzătoare susţine că ar urma un adevărat război, lucru ce i s-a arătat ei recent, când nu se aştepta la aşa ceva.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei despre un posibil război în care vor fi implicate multe nave, dar şi tancuri cu tunurile pregătite. Totodată, Maria Ghiorghiu susţine că nu ştie exact locul în care ar putea izbucni un război.

„În această  noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deşi eram cu ochii pe monitor, văd înspre Sud, pe Mare, văd o aglomeraţie de nave de război. În mijlocul lor vedeam arborat un mare steag, un drapel. Dar fiind noapte, nu puteam distinge culoarea (culorile) drapelului. În fruntea navelor de război (multe la număr), se afla şi un tanc cu tunul pregătit de tragere. Aşa precum stau tancurile pe uscat, tot la fel stăteau şi pe aceste nave plutitoare.

Trebuie să vă spun fraţilor că, imaginea pe care am văzut-o mi-a dat fiori reci pe şira spinării, m-a cutremurat. Deasupra navelor de război, noapte fiind, apare o cifra albă ciuruită parcă, o cifră cu franjuri de alb, nu era un alb compact, ci un alb presărat.

Fratilor, desi este foarte tarziu in noapte,nu am putut sa pun capul pe perna pâna nu am scris si acest articol.

Întâi mi-a fost arătat o suprafaţă mai mică nu nave de război, apoi un mai mare, adică o suprafaţă extinsă, şi în final, tancul pregătit de tragere ce era în fruntea tuturor navelor de război. Iar cifra 4 atârna ca un palos deasupra lor. Era un patru cernit, era un patru ciuruit”, a scris Maria Ghiorghiu.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/nave-de-razboi-si-tancuri-cu-tunurile-pregatite-maria-ghiorghiu-previziunea-cu-care-socheaza-lumea-164440.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.