Nicolae Guță și Florin Salam, scandal cu înjurături şi ameninţări! Fostul „rege al manelelor”, interzis în București!

Florin Salam și Nicolae Guță sunt într-un război fără precedent, după ce Salam a fost atacat, la o nuntă, de față cu toți invitații, de fostul așa zis „rege” al manelelor.

Persoane din anturajul lui Florin Salam au dezvăluit, pentru spynews.ro, că, la sfârșitul săptămânii trecute, acesta ar fi fost să cânte la un eveniment care a avut loc la Craiova, unde naș era Nicolae Guță. Martorii spun că, la un moment dat, băut fiind, Guță ar fi luat microfonul și ar fi început să-l înjure și să-l jignească pe Salam. Incidentul a făcut repede înconjorul țării și a ajuns și la urechile interlopilor, care au luat imediat atitudine. Este și cazul unui membru al grupării Sportivilor, care i-a transmis lui Guță, prin intermediul unei rețele de socializare, un mesaj războinic, în care îl anunță pe acesta că, deși el și Salam „nu mai vorbesc”, acesta este totuși „familia lui” și nu poate permite unui „ponei” să-l înjure și să-l „certe”.

Interlopul i-a spus lui Guță că, mai devreme sau mai târziu, se vor întâlni la vreun eveniment din București, iar atunci o „să-l înjure și el”, ca să înțeleagă că este doar un lăutar și nu un „șmecher”, drept pentru care trebuie să se poarte respectuos. Mesajul nu a rămas fără ecou, în sensul că mai mulți dintre prietenii interlopului au spus că Nicolae Guță trebuie neapărat prins și bătut.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/nicolaeguta-si-florin-salam-scandal-cu-injuraturi-si-amenintari-fostul-rege-al-manelelor-interzis-in-bucuresti-164185.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.