Noi detalii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher! Ce a decis sotia lui, Corina, pe ultima suta de metri

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher!

Au trecut patru ani de cand Michael Schumacher este in coma. Fostul mare campion de Formula 1 a suferit un accident la schi, care l-a lasat in coma. De cand a ramas in grija familiei, au aparut tot felul de zvonuri despre starea lui de sanatate.

În tot acest timp, au apărut destul de puține informații oficiale despre starea de sănătate a germanului, care este tratat de o echipă de medici în locuința sa din Elveția.

De curand, fostul pilot Ferrari si bun amic cu Schumi, italianul Luca Badoer a discutat cu jurnalistii din tara despre lipsa de comunicare a familiei lui Schumacher.

”Sotia lui Michael a decis asta. Tot ce a aparut in mod oficial despre el a fost aprobat de catre Corina. Nu va voi oferiprea multe amanunte despre el. Nu e normal. Din pacate pentru voi, jurnalistii, este hotararea Corinei si am de gand sa o respect”, a dezvaluit Luca Badoer, pentru presa internationala.

Recent, o publicatie spaniol a scris ca fostul pilot de Formula 1 cantareste doar 45 de kilograme, iar inaltimea lui a scazut la 1,60 de metri, cu 14 centimetri mai putin decat masura in mod obisnuit.

De asemenea, anul trecut, familia lui a decis transferarea la o clinica din SUA, intr-o incercare disperata de a-l recupera pe fostul mare pilot de Formula 1.

Sursa: https://ciao.ro/starea-de-sanatate-a-lui-michael-schumacher-sotie-decizie/2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.