Nostradamus, profeție teribilă despre Al Treilea Război Mondial: ”Va fi atât de sângeros, că vor rămâne doar două țări!”

Nu puțini sunt cei care au prevestit cel de-al treilea război mondial, însă oamenii de știință sunt de părere că spusele lui Nostradamus par să se adeverească.

Cunoscut pentru profețiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, Nostradamus ar fi lăsat niște catrene deosebit de importante, ce vorbesc despre momentul și desfășurarea a ceea ce va însemna al treilea război mondial.

”În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina.”
, este catrenul lăsat de Nostradamu care se referă la faptul că al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin.

De asemenea, oamenii de știință sunt de părere că această „Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe, care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin. Alți specialiști consideră această interpretare eronată.

De asemenea, alți oameni de știință sunt de părere că  populația arabă din Europa, în special din Franța și Germania, ar reprezenta „Cămila”. De asemenea, ei susțin că Europa va fi zguduită din toate încheieturile, dar armata care va devasta Austria și Germania va fi învinsă în Alpi de „cocoșul galic”, adică Franța.

Conform catrenelor codificate ale lui Nostradamus, acest război se va declanșa după anul 2014 și va fi atât de sângeros, încât doar două țări vor mai exista după ce se va încheia, India şi China.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/nostradamus-profetie-teribila-despre-al-treilea-razboi-mondial-va-fi-atat-de-sangeros-ca-vor-ramane-doar-doua-tari-id749476.html?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Final%20Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.