O batrana de 87 de ani care locuia cu fiica ei a fost gasita inghetata intr-un sant. Cum a ajuns femeia in gerul naprasnic noaptea trecuta

O batrana in varsta de 87 de ani din comuna vranceana Campuri a fost gasita intamplator de politisti, marti noapte, in timp ce se indreptau spre o alta sesizare. Femeia se afla in soc hipotermic.

Pana la sosirea ambulantei, politistii au luat-o pe batana si au tinut-o in autospeciala politiei, unde au invelit-o cu o geaca pentru a-i ridica temperatura corpului, potrivit monitorulvn.ro.

Potrivit primelor informatii, batrana locuieste cu fiica ei si sufera de Alzeheimer. In timpul noptii, femeia a plecat de acasa, fara sa anunte pe nimeni, iar intre timp, familia o daduse disparuta.

„În cursul nopţii, în jurul orei 1.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti împreună cu agentul de pază din cadrul Primăriei Cârligele au identificat pe raza satului Bonţeşti,  o persoană de sex feminin căzută pe marginea părţii carosabile, în zăpadă. Iniţial, datorită stării hipotermice în care se afla, femeia nu a putut oferi date privind  identitatea sa. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că femeia are 87 ani si este din comuna Câmpuri. A fost  preluată de ambulanţă şi transportată la spital în şoc hipotermic”, au transmis reprezentanţii Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

sursa:http://www.wowbiz.ro/o-batrana-de-87-de-ani-care-locuia-cu-fiica-ei-a-fost-gasita-inghetata-intr-un-sant-cum-a-ajuns-femeia-in-gerul-naprasnic-noaptea-trecuta-17921161

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *