O botoșăneancă a făcut amor până i-a venit rău și a ajuns la spital. Medicii au băgat-o de urgență în operație, dar la scurt timp s-au răzgândit

Un caz incredibil a ajuns pe mâna cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani.

O femeie de 40 de ani s-a prezentat la UPU puțin după miezul nopții, cu dureri puternice în zona abdominală.

Pentru a vedea de ce suferă, pacienta a fost supusă unor analize și investigații de specialitate, însă, surpriză: toate i-au ieșit bine, scrie Observator.tv.

Medicii au decis apoi să o bage de urgență în sala de operații, pentru a vedea dacă femeia are vreo tumoră ascunsă.

Când a auzit decizia medicilor, pacienta le-a spus rușinată că a simțit durerea respectivă după o partidă de amor cu soțul ei, cel mai probabil aceasta făcând o întindere musculară.

“Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei.

După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a declarat supărat un cadru medical.

Pe aceeasi tema:

Cumpărase casa de curând, când s-a dus să facă curat la subsol a văzut o scândură mare de lemn rezemată de perete. I s-a părut ciudat, dar când a dat-o la o parte

I s-a părut ciudat, dar când a dat-o la o parte a găsit o cameră secretă. I s-au înmuiat picioarele când și-a dat seama peste ce dăduse.

Următorul set de fotografii au fost trimise de către un bărbat care a dorit să își păstreze anonimitatea, din motive care vi se vor părea evidente imediat ce veți afla ce a găsit.

Bărbatul s-a mutat de curând într-o casă nouă pe care a cumpărat-o.

După ce a amenajat restul casei după placul lui, a venit și rândul subsolului, care era într-o stare jalnică, și-a dat seama că are mult de muncă, dar nu știa că ce va descoperi acolo îl va speria!

Într-o zi avea ceva mai mult timp liber și a mers în subsol, acolo a văzut o scândură mare de lemn lipită pe perete, i s-a părut suspectă, așa că a mers să investigheze.

Când s-a apropiat, și-a dat seama că era ceva în spatele ei…

O cameră mai mică! Ce era în acea cameră? Multe, multe arme, apoi și mai multă muniție.

Poate cineva se pregătea pentru vreo apocalipsă zombie? Cert este că întreaga cămăruță secretă era ticsită, scrie stiri.rol.ro.

Sursa: http://stirionline24.pw/o-botosaneanca-a-facut-am0r-pana-i-a-venit-rau-si-a-ajuns-la-spital-medicii-au-bagat-o-de-urgenta-in-operatie-dar-la-scurt-timp-s-au-razgandit/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.