O clarvăzătoare susține că simte când oamenii sunt aproape de moarte: „Au un miros specific”

O clarvăzătoare în vârstă de 24 de ani s-a născut cu un simț ciudat, pretinzând că poate simți mirosul morții, atunci când aceasta se apropie.

Ari Kala, din Australia, era secretară înainte să realizeze că este mai bună într-ale spiritismului. La vârsta de 12 ani l-a vizitat pe unchiul ei, care era pe moarte, și și-a dat seama că avea un miros atipic, pe care nimeni altcineva din încăpere nu-l mai simțise, scrie Mirror.co.uk.

Acum le învață pe femei cum să aibă grijă de starea lor psihică, dar ține și ședințe de spiritism. „Morții au un miros aparte. Când am simțit asta eram la unchiul meu și eu am știut prima că va muri în curând. Eu simt cum miros ei, dar nu îi pot ajuta.”, povestește clarvăzătoarea.

Ari Kala povestește că mereu a fost tachinată din cauza harului său, dar spune că nu se va opri niciodată, pentru că morții fac parte din viața noastră.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-clarvazatoare-sustine-ca-simte-cand-oamenii-sunt-aproape-de-moarte-au-un-miros-specific-166493.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *