O femeie a fost îngropată de vie! A ţipat zile în şir din mormânt. Când a fost deschis sicriul, oamenii au înlemnit

Scene de groază într-un cimitir unde o femeie în vârstă de 37 de ani a fost înmormânată de vie.

Rosangela Almeida dos Santos este femeia care a fost înmormântată timp de 11 zile de vie, potrivit dailystar.co.uk. Oamenii care locuiau lângă un cimitir din Brazilia s-au plans că aud auzit zgomote stranii şi au cerut să fie deschis sicriul femeii.

Rosangela Almeida dos Santos a fost declarată moartă în urma a două infarcturi. Aceasta nu este căsătorită şi nici nu avea copii.

Oamenii care locuiau lângă cimitir s-au plans că aud auzit zgomote stranii şi au cerut să fie deschis sicriul femeii, afirmând că sunetele se aud de la mormântul ei.

Rosangela Almeida dos Santos a fost deshumată, iar sute de oameni s-au adunat la cimitir pentru a vedea despre ce este vorba. Lumea adunată a înlemnit pe loc. Scene desprinse parcă din filmele de groază au urmat. În interiorul sicriului era sânge peste tot, iar picioarele femeii erau încă calde, iar unghiile ei erau smulse.

Mama femeii a afirmat că pe trupul ficei sale existau răni care nu erau prezente când a fost înmormântată şi a cerut autorităţilor să îi investigheze moartea, considerând că medicii au declarat-o moartă deşi femeia încă trăia.

Poliţia a deschis o anchetă.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-o-femeie-a-fost-ingropata-de-vie-a-tipat-zile-in-sir-din-mormant-cand-a-fost-deschis-sicriul-oamenii-au-inlemnit-157569.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.