O femeie are 4 sâni. Cum este posibil așa ceva? (FOTO)

O femeie trece zilnic printr-un adevărat coșmar din cauza unei diformități la nivelul sânilor,pe care a căpătat-o încă din adolescență. Când avea 19 ani, a făcut o operație de mărire a sânilor care însă i-a schimbat viața complet, dar nu în bine, așa cum s-ar fi așteptat.

Potrivit Daily Mail, când avea doar 19 ani, și-a dorit o operație estetică la nivelul sânilor, dar doctorul la care a fost, i-a făcut intervenția chirurgicală în doar 15 minute. Când și-a dat jos bandajele, a fost șocată să observe că implanturile cu silicon fuseseră introduse mult prea sus față de țesutul sânilor. Lăsați la vedere, Kailan pare că ar avea de fapt patru sâni.

Nu am vorbit despre mărimea lor sau despre ce îmi doream. Mi-a zis doar că operația va dura mai puțin de 15 minute”, a mărturisit Kailan în cadrul unei emisiuni televizate.

Partenerul său a declarat că atunci când întrețin relații intime, Kailan folosește bandă adezivă transparentă. Pentru fiecare ocazie, ea are câte o bandă diferită, de diverse culori sau texturi, pentru a se adapta în mai multe situații și a nu se face de rușine.

Sursa: https://b1.ro/stiri/inedit/o-femeie-are-4-sani-cum-este-posibil-asa-ceva-foto-194129.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.