O femeie care a dispărut în valurile oceanului a fost găsită pe aceeași plajă, 18 luni mai târziu

Rudele unei femei s-au lovit de o situație halucinantă, după aceasta a dispărut fără urmă, în ianuarie 2017. Nining Sunarsih, în vârstă de 53 de ani, a fost „furată” de un val, în Indonezia. De atunci, toate eforturile de a o găsi au fost în zadar… până sâmbătă.

Tatăl femeii a început să aibă vise bizare, în urmă cu o lună, atunci când Sunarsih îi apărea în timpul somnului, informându-l că așteaptă să fie găsită pe aceeași plajă de unde a dispărut. Potrivit Daily Mail, rudele s-au îndreptat în acea direcție și au găsit-o pe femeie întinsă pe nisip, în aceleași haine în care dispăruse.

Totul a început în 2017, atunci când Sunarsih și familia se aflau în vacanță pe Plaja Citepus. Femeia făcea baie în ocean, atunci când un val mare a apărut și a tras-o în larg, în timp ce sora și nepotul ei priveau neputincioși.

Polițiștii s-au dat bătuți după zile de căutări, dar familia mereu a crezut că se va întoarce. Acum că minunea s-a produs, oamenii au adus-o pe Sunarsih acasă, unde a primit îngrijiri medicale. Și-a recuperat cunoștința, mănâncă și bea, dar încă nu poate vorbi.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-femeie-care-a-disparut-in-valurile-marii-a-fost-gasita-pe-aceeasi-plaja-18-luni-mai-tarziu-170226.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.