O femeie de 250 de kilograme a mers la spital sa nasca. Medicii au ramas fara grai cand au scos bebelusul. Cum arata micutul?

O femeie care cantarea 250 de kilograme a uluit o tara intreaga. Femeia, originara din Australia, a fost transportata de urgenta la Spitalul Memorial King Edwuard, din orasul Perth si a fost supusa unei operatii de cezariana.

Medicii si asistentele au ramas fara grai atunci cand au vazut bebelusul gigant. Micutul, care s-a dovedit a fi un pic cam maricl, cantarea nici mai mult nici mai putin de 18 kilograme!

In ciufa greutatii gigant, bebelusul s-a nascut complet sanatos.

“Am operat multe femei care suferă de obezitate, dar această naştere o voi ţine minte până când voi muri”, a declarat medicul reporterilor. “Am crezut cu adevărat că avea doi sau trei copii înauntru, dar nu, a fost doar un tip mare, robust. El va avea o carieră ca un viitor jucător de rugby “, a adăugat medicul cu umor, potrivit huff.ro.

Sursa: http://www.wowbiz.ro/o-femeie-de-250-de-kilograme-a-mers-la-spital-sa-nasca-medicii-au-ramas-fara-grai-cand-au-scos-bebelusul-cum-arata-micutul-17215721

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.