O femeie s-a săturat de traficul blocat și a avut o reacție neașteptată. Ce a făcut, în văzul tuturor, întrece orice imaginație!

Lilly Willetts a fost o tânără extrem de inventivă și a ales să petreacă timpul într-un mod util. Sătulă de momentele infernale petrecute în mașină, din pricina unui blocaj rutier, femeia a scos o pătură din portbagaj și s-a așezat în mijlocul străzii. Motivul? Obținerea unui bronz rapid.

Imaginația unei tinere a întrecut orice limită. Când un camion s-a prăbușit și a izbucnit în flăcări, traficul s-a blocat timp de 3 ore. Sătulă de ambuteiaj și de căldura arzătoare, Lilly s-a așezat în mijlocul străzii, printre mașini, și s-a întins pe o pătură, la soare.

Realitatea este extrem de simplă! În momentul producerii incidentului ce a dus la blocarea traficului, Lilly se îndrepta spre piscină, împreună cu iubitul său. Pentru că lucrurile nu au mers în favoarea ei, tânăra a hotărât să nu piardă vremea. Dacă tot voia să ajungă să se bucure de câteva clipe de soare și să obțină un bronz frumos, Lilly a schimbat, fără să-și dorească, piscina cu asfaltul încins!

Lilly nu a fost singura care a procedat în acest mod. Mai multe tinere au urmat-o și s-au expus la soare, tot pe asfaltul încins, s-au fotografiat și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-femeie-sa-saturat-de-traficul-blocat-si-a-avut-o-reactie-neasteptata-ce-a-facut-in-vazul-tuturor-intrece-orice-imaginatie-164717.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.