O furtună solară va lovi Pământul!

O furtună solară va lovi Pământul în următoarele zile, avertizează astronomii de la agenția americană NASA.

Furtuna este provocată, spun oamenii de știință de o erupție solară care a avut loc acum câteva zile, pe 12 februarie.

Particulele care vor ajunge pe Terra pot provoca fluctuații serioase în rețelele de electricitate și pot afecta la modul cel mai serios sateliții de pe orbită și, evident, toate aparaturile care folosesc energie electrică.

S-a schimbat cerul? Teoria vremurilor în care trăim
Incalzire globala, cutremure, schimbari comportamentale ale rasei umane, un atac tot mai persistent la adresa naturii… Toate astea se intampla pentru ca s-a schimbat cerul? Asa sustin inuitii, batranii unui trib raspandit in nord.

Inuitii au trimis un avertisment dur celor de la NASA in care atrag atentia asupra schimbarilor climatice care sunt cauzate de noul cer pe care multi nu il observam, si nu de emisia dioxidului de carbon in atmosfera.

Inuitii sunt printre putinii reprezentanti ai triburilor stramosesti care s-au adaptat vremurilor in mers, desi prefera sa traiasca conform traditiei lor. Acestia sunt imprastiati prin zonele arctice ale Canadei, Statelor Unite si Groenlandei.

Conform presei occidentale, inuitii sunt cei mai buni meteorologi de pe planeta, putand sa prezica schimbari climatice cu saptamani sau luni inainte ca orice aparat performant de meteorologie o face, doar prin observarea cerului.

Inuitii sustin ca schimbarile de temperatura si cutremurele nu sunt cauzate de incalzirea globala, ci de schimbarea cerului: ”Pamantul s-a schimbat. S-a inclinat intr-o parte si-n alta. Cerul este altul”, spun batranii, conform whitewolfpack.com.

Sursa: https://teotrandafir.com/noutati/o-furtuna-solara-va-lovi-pamantul-183005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *