O mai tii minte pe adolescenta care a vrut sa devina sosia Angelinei Jolie? Semana cu un cadavru, dar acum s-a afisat toata naturala si e superba!

Sosia Angelinei Jolie s-a facut remarcata la sfarsitul anului trecut.

Adolescenta si-a dorit sa arate precum celebra actrita, dar la scurt timp a fost aspru criticata pentru infatisarea sa. Pentru ca arata intr-un mod infricosator, oamenii au comparat-o cu un cadavru pe cea care voia sa devina sosia Angelinei Jolie.

Sahar Tabar a decis, insa, in ultima vreme sa se afiseze mult mai naturala, dar si sa renunte total la produsele de machiaj. In imaginile pe care a inceput sa le posteze pe contul sau de Instagram, toata lumea a putut vedea ca, de fapt, tanara de 19 ani e absolut superba!

Tanara care si-a dorit sa devina sosia Angelinei Jolie a reusit sa socheze intreaga planeta, dupa ce s-a spus ca ar fi apelat la bisturiul esteticianului de mai bine de 50 de ori! Si fiindca arata atat de groaznic, fanii ei din mediul online au crezut aceasta varianta.

La scurt timp, insa, s-a aflat adevarul. Sahar Tabar intr-adevar se operase, dar nu si-a modificat infatisarea chiar atat de drastic. Ea si-a folosit mai mult talentul, imaginatia, si cateva produse cosmetice. In plus, a facut toate acestea si cu ajutorul programului Photoshop.

Sosia Angelinei Jolie a reusit totusi sa starneasca un adevarat val de reactii. Pana acum adolescenta si-a facut o rinoplastie, o liposuctie si a decis sa isi injecteze Botox in buze, pentru a le avea cat mai proeminente.

Sursa: https://ciao.ro/o-mai-tii-minte-pe-adolescenta-care-a-vrut-sa-devina-sosia-angelinei-jolie-semana-cu-un-cadavru-dar-acum-s-a-afisat-toata-naturala-si-e-superba/2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *