O mamă şi-a dus fiica de 11 ani la doctor şi i-au spus că e însărcinată! Şocul pe care l-au avut când au văzut ce creştea în burta fetei

O mamă şi-a dus fiica de 11 ani la doctor speriată că pierdea în greutate, dar stomacul ei creştea din ce în ce mai mult. În primă fază medicii i-au spus că este însărcinată, dar femeia nu a crezut. Cherish-Rose Lavelle n-ar fi avut cum să aibă un copil, s-a gândit femeia.

După mai multe investigaţii, copila a primit un diagnostic crunt. În spatele acelei umflături în zona abdomenului se afla o boală gravă, cancer ovarian. Copilei îi crescuse o tumoră de 10 kilograme.

Mama lui Cherish-Rose Lavelle a spus că nu au existat simptome care să îi dea de bănuit, în afara unor schimbări de comportament ale fetei, pe care le-a pus însa pe seama vârstei.

Cherish-Rose Lavelle a fost internată de urgenţă şi urmează să fie operată. Medicii sunt optimişti şi spun că se va recupera, scrie dailymail.co.uk.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/o-mama-sia-dus-fiica-de-11-ani-la-doctor-si-iau-spus-ca-e-insarcinata-socul-pe-care-lau-avut-cand-au-vazut-ce-crestea-in-burta-fetei-154695.html??ID=Taboola_Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.