O nouă lovitură pentru fumători! Planurile lui Raed Arafat, pentru utilizatorii de țigări electronice

Raed Arafat dorește interzicerea țigărilor electronice, în spațiile publice. Inițiativa a fost anunțată chiar de el, pe pagina sa de Facebook.

Este deja interzis să fumezi în spații publice, însă această lege nu vizează și țigările electronice, tot mai utilizate. De aceea, Raed Arafat dorește ca și acestea să fie interzise, deoarece ar constitui un adevărat pericol pentru sănătate.

„900% creștere în utilizarea țigărilor electronice în școli în perioada 2011-2015. Un răspuns clar la cei care spuneau că astfel de produse nu sunt destinate copiilor și nu influențează adolescenții.Vorbim de țigările electrornice care se află pe piață mult înaintea dispozitivelor care încălzesc tutunul. Urmează să vedem în viitor și impactul noilor dispozitive intrate pe piață recent. Este clar că trebuie acționat urgent prin interdicția promovării și a utilizării în spatțile publice aplicând reguli similare celor aplicabile țigărilor clasice pentru toate aceste dispozitive!” a scris Raed Arafat, alături de un articol scris de CNN.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/o-noua-lovitura-pentru-fumatori-planurile-lui-raed-arafat-pentru-utilizatorii-de-tigari-electronice-162268.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.