O nouă tragedie la volan, din cauza telefonului mobil. Un șofer român a căzut cu TIR-ul de pe șosea

Telefonul utilizat în timpul condusului a făcut o nouă victimă! Un șofer român de numai 24 de ani a căzut cu TIR-ul pe care îl conducea de pe șosea, iar circulația a fost blocată, timp de mai multe ore.

Un tânăr șofer român de 24 de ani a fost la un pas de tragedie, în Franța. Potrivit observator.tv, acesta s-a răsturnat cu TIR-ul pe care îl conducea și a căzut, pur și simplu, de pe șosea cu acesta. prima ipoteză a polițiștilor se leagă de faptul că șoferul ar fi utilizat telefonul mobil în timp ce conducea.

CITEȘTE ȘI FOTO / O altă tragedie similară celei din Ungaria. Un autocar plin cu români a fost implicat într-un grav accident rutier, în Bulgaria

În urma producerii accidentului, circulația a fost oprită în zonă, timp de mai multe ore, iar șoferul a fost transportat de urgență la spital.

Oamenii legii urmează să deschidă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Polițiștii sunt de părere că băiatul a pierdut controlul volanului, pentru că utiliza telefonul mobil.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-o-noua-tragedie-la-volan-din-cauza-telefonului-mobil-un-sofer-roman-a-cazut-cu-tirul-de-pe-sosea-167396.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *