O prostituată și soțul ei, acuzați că și-au vândut fetița de trei ani unui pedofil (FOTO)

femeie, care se ocupă cu prostituția, a fost acuzată de procurorii DIICOT pentru că și-ar implica fetița de 3 ani în tot felul de acte sexuale cu un bărbat pedofil.

Laura Rădulescu nici nu încearcă să ascundă cu ce se ocupă. Toată pagina ei de Facebook este plină de fotografii care mai de care mai deocheate.

Ea și soțul său, Răzvan Nicolae Rădulescu, au fost acuzați de magistrații Tribunalului București sub acuzația de complicitate la viol și trafic de minori. Clientul celor doi, Cătălin Stănescu, este și el acuzat pentru viol și pornografie infantilă.

Fetița celor doi soți a trecut prin clipe de coșmar, iar prețul pentru care părinții au închiriat-o pedofilului a fost de 500-600 de lei.

După mai multe cercetări în acest caz s-a descoperit că fetița era lăsată foarte des în grija pedofilului și că de multe ori era încuiată în camera în care părinții ei se prostituau.

„1 pat…2 nebuni…5 minute…9 luni. Încă un nebun!”, a scris Laura pe pagina ei de Facebook în urmă cu o săptămână, potrivit Adevarul.

Cel mai grav este că Laura și Răzvan Rădulescu ar mai aștepta un copil. Femeia a postat o fotografie pe rețeaua socială în care dădea de înțeles că este însărcinată. „Te iubim îngeraşul nostru!”, a spus ea. La scurt timp a apărut și comentariul soțului său: Cele mai frumoase momente ale vieţii, cu familia aproape inclusiv Creatorul!”. „Ne oprim la 11 prunci,o echipa de fotbal talentata,sa fim suporteri înrăiţi la bătrâneţe”.

Sursa: https://b1.ro/stiri/inedit/o-prostituata-si-sotul-ei-acuzati-ca-si-au-vandut-fetita-de-trei-ani-unui-pedofil-foto-184668.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.